2013-07-13 09:19:39• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - A dícséretre még várnia kell

Napi horoszkóp július 13-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Szinte minden értelemben kedvező időszak elé nézhet. A mai nap egy különösen jó kezdet lehetőségét jelzi. Uralkodó bolygója nagyon jó konstellációba kerül, itt az ideje, hogy hosszú távra tervezzen. Vágjon is bele!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Kicsit lazábban kellene hozzáállnia ma a teendőihez. Engedjen a véletlennek, és hallja meg a hívást! Valaki konkrétan is csábíthatja valahová: tegye le a fakanalat, tollat, vagy bármi is volna a kezében – és menjen!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Zaklatott időszak elé néz: uralkodó bolygója a még nyughatatlanabb Uránusszal kerül hosszasan fényszögbe. A maradást lehetetlennek érzi, még az a legjobb, ha úton van. De vigyázzon, legyen óvatos a közlekedésben!

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Jobban oda kellene figyelnie arra, kinek milyen információt ad ki. Előfordulhat, hogy a technika ördögének közbenjárására, vagy akár puszta figyelmetlenségből valaki másnak küld el egy e-mailt, vagy SMS-t.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ma akkorára nő önben a cselekvési vágy, hogy egyszerre több dologba is belevág, amit eddig esetleg halogatott. Az is lehet, hogy a külső körülmények is kényszerítik rá, hogy végre tegyen valamit. Ha más nem a társa – neki sem könnyű!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Érzelmileg kissé túlfűtött lehet ezekben a napokban. Talán a nehézségei is megszaporodtak, vagy csak a fokozódó hőség teszi próbára az idegeit. Hűsítse magát strandokon, lehetőleg családilag.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Akármibe kezd ezen a napon, azt örömmel végzi, és az eredménye sem marad el. Jobb lenne azonban, ha a munkát ma nem vinné túlzásba. A házimunka, főzés helyett inkább valamelyik hobbijának áldozzon!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Már jobb formában is volt, mint ahogy a mai napon érzi magát. Mégse hagyja, hogy a fizikai állapota erőt vegyen ön felett. Egy kis ráhangolódással még a sport sem lehetetlen. Legjobb persze – hisz ön vizes jegy – az úszás lenne.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Lehetnek a mai napon apróbb fennakadások, ezért ne csodálkozzon azon, ha nem tud mindent olyan flottul végezni, mint azt eltervezte volna. Valaki nagyon ragaszkodik önhöz. Ha az ön részéről ez nincs így, tudassa vele!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ön általában nem önfeláldozó típus, ma mégis kockára tesz valamit valaki más érdekében. Lehet, hogy ez csupán egy kisebb összeg, de lehet, hogy akár a jó hírét is képes feláldozni. A lényeg, hogy önmaga előtt tiszta legyen!

 

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A kitartásának, és ügyességének köszönhetően ma nehéz feladatokat oldhat meg. Nem lehet azon sem csodálkozni, ha szeretné a babérokat is learatni. A dicséretre azonban még várnia kell. Legyen türelmes, hamarosan annak is eljön az ideje.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Valakinek felfedte féltett titkait a közelmúltban, amit sajnos az illető tovább adhat. Sajnos hiába a szemre hányás. Az eset egyetlen tanulsága az lehet, hogy ne adja ki többé a titkait inkább senkinek sem. A női barátok veszélyesek!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: